Cookies włączone Teagle

Używamy cookies, aby zapewnić najlepszą wydajność naszej strony internetowej. Jeśli będziesz kontynuował bez zmiany swoich ustawień, uznamy że jesteś usatysfakcjonowany otrzymywaniem wszystkich plików cookies na Teagle stronie internetowej. Jednakże, jeśli chcesz, możesz dokonać zmiany ustawień plików cookie w dowolnym momencie.

Opinie klientów

W przypadku chęci złożenia opinii prosimy skontaktować się z nami za pomocą adresu e-mail podając szczegóły, załączając Państwa zdjęcie oraz zdjęcie maszyny firmy Teagle. Wszystkie użyte opinie zostaną nagrodzone. Proszę przesyłać opinie na

Aby ułatwić wybór filtruj spośród:

Doskonałość w słomie granulowania

"Doskonałość w słomie granulowania"

Tomahawk Mill

AGROPO sro, Zvončín uruchomić farmę około 1300 hektarów i posiada specjalną linię do produkcji pelletu ze słomy, z których jest mnóstwo w okolicy, sprzedawanych na ściółkę dla koni, a do spalania w kotłach ,

W 2012 Zvončín Szukaliśmy niezawodnego rozwiązania do cięcia 0,9m x 1,2m x 2,4m prostokątnych bel słomy na jednakową długość około 10 mm dla granulacji słomy roślin. Po wypróbowaniu innych systemów bez powodzenia, Marian Stasny dystrybutorem Merkanta zasugerował Teagle Tomahawk 404 mln napęd elektryczny.

Tomahawk teraz pracuje przez 16 godziny na dobę na wyjściu wynoszącej 1000 kg / h, Tomahawk, choć jest ograniczona do pojemności około 60%, przy czym wielkość tej odsysania cyklonu i naciśnij granulacji. To wyjście jest odpowiednikiem około 70 kulek dziennie imponujący 35.000 bele w ciągu dwóch lat od Tomahawk.

Kliknij, aby zobaczyć film z maszyny roboczej

Na zdjęciu: Marian Stasny, słowacki Dystrybutor Teagle Merkanta z leczeniem słomy Teagle Tomahawk 404 mln na pelety.

Marian Stasny, - Slovakia

26/10/2015

Mill offers consistency to reduce sorting in TMR ration.

"Mill offers consistency to reduce sorting in TMR ration."

Tomahawk Mill

a.s. Agrocoop IMEL posiada gospodarstwo z wykonania około 800 krów.

Wielki zwróci się uwagę na przygotowanie produktów spożywczych, ze szczególnym naciskiem na spójność cząstek w celu zapewnienia, że ​​krowy nie są sortowane ich racje.

Podczas gdy wagon pionowy mikser ślimak był stosowany w leczeniu słomy Agrocoop nie został osiągnięty w krótkim długości jednolite cięcie chcieli w sieczki w dawce pokarmowej, a to trwało zbyt długo potraktowanie mieszaniny.

Specjalista zasilanie dystrybutora Marian Stasny Teagle Merkanta zasugerował napęd elektryczny 505 Tomahawk Mill wyposażony w ekran o 28 mm i łopatek.

Wyposażone w przenośnik zasilający urządzenia może łatwo wyciąć piłki o 25-30mm w ciągu około 10 minut, aż do 8 kulek przetwarzane dziennie. Maszyna znajduje się na zewnątrz, pod szopą, pracuje cicho i wydajnie, wieje plewy na żądanie bezpośrednio na towarze bunkra dostaw.

Napęd elektryczny okazała się być ekonomiczny wybór, ze zmniejszeniem kosztów o około 50% z modelu roboczego ciągnika biegu.

Agrocoop, - Slovakia

18/09/2015

Zastosowania specjalne wymagają specjalnych rozwiązań w organiczne hodowca świń

"Zastosowania specjalne wymagają specjalnych rozwiązań w organiczne hodowca świń"

Tomahawk Drum Machine

Gospodarstwo Stenager Økogris znajduje się w południowo-zachodniej części Danii koło Esbjerg. Główną działalnością firmy zarządza stada 600 macior, czyli do ponad 12.000 świń rocznie. Świnie żyją na 40 ha ziemi. W celu wsparcia tego ponad 175 hektarów zboża uprawiane są w gospodarstwie.

Kluczową cechą gospodarstwa jest jego stan organiczny, który widzi wszystkie świnie trzymane poza oproszeniem do wykończenia.
Aby upewnić się, że świnie są wygodne, i dlatego tak dobrze, jak to możliwe, stosowanie ściółki jest krytyczna.

W 2007 roku firma zainwestowała w drugim ręku Teagle Tomahawk 5080 z 1996 roku, o pojemności dwóch okrągłych bel lub Hesston piłki. Maszyna ta prowadziła gospodarstwo rolne przez około 8 lat przed Ribers, lokalny dystrybutor w Danii Teagle podchodzono Nicolaj Pedersen opracowanie urządzenia o pojemności większej ilości pocisków; Celem jest zmniejszenie ilości czasu spędzonego na naładowanie urządzenia w tej dziedzinie.

W rezultacie powstał projekt na zamówienie przez rzeki, zawierające Bedder Teagle Tomahawk Straw 5050. Maszyna ma teraz przenośnika podajnik stół o pojemności do 3 pełnowymiarowe bele Hesston.

Operator Henrik powiedział: "Jest to fantastyczna maszyna, absolutnie fantastyczny. Mamy znacznie skrócić czas do łóżka w dół świń. Ponadto, oszczędność czasu i lepsze łóżka dla świń pozwoliło nam ubiegać się o dotację UE w ramach reżimu "rozwiązań technologicznych dla redukcji roboczy"

Henrik dodał - "nie jest strategią dla kur łóżka, aby większość słomy i zapewniają komfort. Oboje słomy żyta i jęczmienia dla nas dostępne i stwierdzą, że słoma żytnia nie tak szybko absorbuje wilgoć. Zapewniamy, że łóżko nie zmoknąć spod zimie z pierwszej instalacji maty ze słomy żytniej, którą wypełnić i komfortową warstwą słomy jęczmiennej. "

Nicolaj chciał być w stanie zaoszczędzić jak najwięcej czasu, jak to możliwe, tak aby wszystkie funkcje hydrauliczne są sterowane z kabiny ciągnika, takich jak: kierunek obrotów bębna i prędkości, kierunku kanału oraz wybór rynna, przenośnik taśmowy prędkość i kierunek.

Tomahawk 5050 jest wyposażony w obrotowy rynny żyrafy i specjalnego hydr. eksploatowane niska wieprzowe spadek. Rimach FT500 jest wyposażona w duże balonowe opony, aby móc przejść na ziemi w każdych warunkach.

Kliknij, aby zobaczyć film z maszyną roboczą.

Nicolaj Pedersen, - Esbjerg, Denmark

16/06/2015

Pościel brojlera - "oko za dobre samopoczucie zapewnia wydajność i jakość"

"Pościel brojlera - "oko za dobre samopoczucie zapewnia wydajność i jakość""

Tomahawk Mill

Oliver Hoddinott jest specjalistycznym producentem brojlerów znajdujących się w pobliżu Wells w Somerset. Pan Hoddinott przejęła jednostkę istnieje około 7 lat, o pojemności około 1,5 mln kurcząt / rok. w roku 2014. W gospodarstwie produkuje ptaków w ramach kontraktu z kurcząt dostarczonych do wieku 1 dnia i dostarczane w ciągu 40 dni. Oliver dodaje "dochód zależy w dużej mierze od jakości, o wysokiej wydajności jest niezbędna. Ponieważ kurcząt i jedzenie dostarczane są do nas w standardowej specyfikacji, pościel jest jednym z wpływowych czynników kontrolować, które pozwala mi na maksymalizacji marży na farmie ".

"Od kilku lat, różne systemy, włącznie z białą pościel wiórów drzewnych, słomy i materiałów z recyklingu zostały ocenione. Dobro ptaków jest starannie kontrolowany, w wyniku każdego systemu są ważone koszt i dostępność każdego produktu w łóżku. "

Oliver obecnie wykorzystuje 404 Tomahawk Mill wyposażony jest w sito 21mm do leczenia słomy rzepaku - ważne jest, aby stosować młyn młotkowy wyposażony, ponieważ zestawy włókien, aby słomę chłonnego. Oliver testowano także słomy pszenicy, ale ma tendencję do "cap", co znacznie pogarsza jakość łóżka
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

System ten został w miejscu przez około 30 miesięcy niezawodne lokalnym dostawcą wysokiej jakości słomy rzepakowej Oliver powiedział: "Cały system działa dobrze dla nas." Inwestycje w ciągniku, młyn słoma i chwycić za teleskopowej zobaczyć okres zwrotu wynosi około 3 lat. "Chcę, aby utrzymać wszystko pod moją kontrolą, w tym systemie, to wytwarzają materiał pościel się, gdzie i kiedy jest to potrzebne." Na przykład, Oliver często łóżka domy brojlerów w nocy stosując Tomahawk w celu zmniejszenia ryzyka zanieczyszczenia miotu przez szpaki.

Bezpieczeństwo biologiczne jest oczywiście bardzo ważne dla Oliver i odzwierciedla dbałość o szczegóły, że stado otrzymuje od początku do końca. W tym celu, Tomahawk został zmodernizowany zbiornik, który można zastosować środek przeciwbakteryjny w słomie jak to jest odprowadzane do obór brojlerów.

Oliver Hoddinott, - Wells, Somerset

30/04/2015

Długie i krótkie pościeli wieprzowego - zmienna długość cięcia z indywidualną systemu dystrybucyjnego

"Długie i krótkie pościeli wieprzowego - zmienna długość cięcia z indywidualną systemu dystrybucyjnego"

Tomahawk Dual Chop

Simon Watchorn uprawia ponad 1000 akrów w pobliżu Bungay w Suffolk, hodowla rocznie około 320 świń / tydzień lub 16.000 świń, ponad 600 macior hodowlanych.

Wszystkie świnie są hodowane na zewnątrz, z loch w łukach porodowych przez około 6 tygodni, po czym następuje odstawienie w obudowie usług maciory.

Do niedawna wszystkie pościel słoma została ręcznie na farmie. W łukach porodowych, pokrojone prostokątne bele słomy były dokuczał siebie ręką i opuścił loch rozprzestrzeniać słomę stworzyć łóżko przebieg porodu.

Simon czuł, że istnieje możliwość poprawy jakości ściółki, które zostały dostarczone do wszystkich świń w obszarach mieszkaniowych, w szczególności łuków porodowych w celu poprawy dobrostanu lochy i prosiąt w tym krytycznym momencie.

Chociaż operacja pościel była celem świata pracy była poprawa hodowlę, zamiast zmniejszenia nakładów pracy lub słomy.

Celem było znalezienie Simon maszynę, która może odczytać do łuków poród z najkrótszym łóżku słomy do odsadzenia łuki i smyczki suche lochami o więcej słomy, a także jako zdolnych do łóżka dopóki odsadzonych prosiąt na zewnątrz obudowy z słomy siekane.

Simon dodaje: "Powodem cięcia słomy na łukach porodowych, który został wycieleniu łóżka są suche zimą i sieczki daje mi zapas posiekaną łóżku słomy pozwala luźne" również ". maciory łatwiej stworzyć komfortowe łóżko, zapewniając prosięta utrzymują ciepło w celu poprawy przyrostu żywej masy. "Simon skierowany również do zmniejszenia śmiertelności prosiąt, które czasami spowodowane prosiąt leżących pod lochę powodu łóżku nierówna słomy ".

Długość słomy była krytyczna, "maszyna musiała być w stanie przebić się słomki do łuków porodowych - ale nie na tyle krótki, że na" ". łóżka i tworzą gęstą matę" czapki

Simon miał jasne wymagania dla maszyny, pościel; musi on być zamontowany na ciągniku, aby zapewnić zwrotność wokół altany, a także dostęp do pól błotnistych podczas mokrych miesięcy. Słoma musi być dostarczane równomiernie na całej powierzchni w łuków porodowych, przy czym wszystkie części są napełnione.

Simon był demonstracją Teagle Tomahawk 7150 dwutorowego chop ", który był w stanie przetwarzać słomę, stosownie do potrzeb, przy czym długość cięcia jest łatwo regulowana z kabiny ciągnika. Jednak maszyna nie była w stanie dostarczyć samą słomę w kojcach porodowych.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Simon i David Teagle działu sprzedaży Threadgold opracowano dozujący rynny wyposażony w rurę o dużej średnicy, które mogą być stosowane przez drugiego operatora ciągnika, na zewnątrz słomki do dostarczenia bezpośrednio do łuków poród. Aby zapewnić długą słomę w kojcach na zewnątrz kierunkowy obrotowa rynna jest po prostu unieść specjalnej probówce transportowej za pomocą sterowania elektronicznego w oknie kabiny ciągnika.

Aby poprawić kontrolę operatora nad stopa dużych kwadratowych bel maszyna została wyposażona w przedłużenie tylnej klapy, który ma pół piłki do siedzenia na zewnątrz komory mieszania dostaw.

Trzy miesiące, jak Simon czuł maszyna przyczyniła się do pracy? "Maszyna robi dokładnie to co zostało zakupione przez z systemu regulowanej długości tnącej daje nam dobrą kontrolę długości cięcia dla każdego z systemów rabatowych używamy."

Simon Watchon, - nr. Bungay, Suffolk

23/04/2015

Nous avons des vaches saines et un rendement plus élevé

"Nous avons des vaches saines et un rendement plus élevé"

Tomahawk Dual Chop

Všestarach spółdzielnia rolnicza (ZD Všestarach) należy do jednej z największych spółek rolnych w Republice Czeskiej, z uprawianym obszarze 2200 ha, a stado około 550 krów, które są głównie Holstein, Brown Swiss z wysokim stanie. Gospodarstwa spółdzielni są dobrze położony z pola uprawne w pobliżu bogatym historycznym regionie Hradec Kralove. Zapewnia to operacja jest w kontakcie z naturą i lokalnej historii, pozostając blisko do życia miasta.

ZD Všestarach powstała w roku 1992 na podstawie projektu transformacji z dużej liczby elementów. Ważnym krokiem w ewolucji AC Všestarach udział finansowania zewnętrznego przez holenderską firmę Všestarach Holland BV w 1998 roku AC Všestarach koncentruje się na produkcji buraków cukrowych, pszenicy, jęczmienia browarnego, rzepaku, soi i pastewne rośliny uprawne, takie jak kukurydza lub trawy. Znaczący jest również dochody generowane przez wzrost cebuli. W odniesieniu do zwierząt gospodarskich w gospodarstwie, koncentruje się wyraźnie na stada mlecznego, który produkuje średnio 10.400 litrów / rok.

W 2013 roku firma kupiła Teagle Tomahawk Chop Podwójne 8150 przez lokalnego dystrybutora Vittaltech. Martijn Veening, kierownik stada powiedział: "Zdecydowaliśmy się podwoić posiekać Teagle ze względu na elastyczność i jakość. Używamy go do rozdrabniania słomy za wagon TMR i wypełnić śmieci krowy. System tnący jest zdolny do cięcia krótką słomę zawsze lepsze niż konkurencja. W związku z tym mamy zdrowych krów i większą wydajność. Wybraliśmy podwójny kotlet ze względu na różnorodność użytkowania, napełnić pościel i siekania słomy na jedzenie. "

Więc jak jest Tomahawk zamontowany w operacji do ZD Všestarach? Martin dodaje: "Cieszymy się z maszyną, ponieważ jest solidne i mamy dobrą współpracę z dostawcą Teagle więc wiemy, że mamy doskonałą usługę kopii zapasowej w pobliżu."

Martijn Veening, stado menadżera - Czech Republic

20/03/2015

Dual Chop jest szybsze i kotlety słoma krótsze i bardziej konsekwentnie niż przy użyciu miksera wagon.

"Dual Chop jest szybsze i kotlety słoma krótsze i bardziej konsekwentnie niż przy użyciu miksera wagon."

Tomahawk 8150 Dual Chop

Philip McCartney w styczniu 2014 roku został wybrany jako zwycięzca użycia przez 12 miesięcy w specjalnym wydaniu Tomahawk Chop Podwójne 8150, z okazji 30-lecia Teagle Tomahawk Manufacturing zakres Feeder Bedders.

Tomahawk Chop Dual jest w stanie albo posiekać słomki lub rozprzestrzenienia się długo, kontrolowane za naciśnięciem jednego przycisku z panelu sterowania znajduje się w kabinie ciągnika.

6 miesięcy później złapaliśmy się z Filipem, aby wiedzieć, jak to jest z tym urządzeniem.

Philip uprawia 300 akrów wzniesieniu tuż na północny wschód od Newry, Irlandia Północna, z malowniczymi widokami Co. Down.

We współpracy z ojcem na rodzinnej farmie 4 generacji biegnie stado 100 krów mamek Limousin poprzecznych, 175 i 150-200 bydła owiec z 60 akrów zarezerwowanych dla zbóż.

Zdjęcie mieści się w szopach na około 6-7 miesięcy w roku na betonowych rusztach, powszechną praktyką w tym regionie, a racje żywnościowe zawierające zacisk kiszonki, zaciskane ziarno i słomę z D wagon mikser wiosło.

Więc jak Philip uczynił korzystanie z urządzenia?

pościel

Słoma jest zwykle dość drogie, więc pościel słomy jest rzadkością w tym regionie, jak większość zakwaterowanie opiera latte. Jednak słomy służy do łóżka w obudowie owiec, porodu długopisy i stref pełzania. Philip eksperymentował z wykorzystaniem posiekaną warstwą słomy w obszarze pełzania co kilka dni, kiedy znajdzie wszystkie słomkę prowadzonych w obszarze listwy przechodzi przez listwy z łatwością, że może wystąpić podwójne posiekać ostrza posiekaj krótką pozycję.

żywność

Philip dodaje tuzin 4 "okrągłych bel słomy mamki diecie każdego tygodnia. Ta słoma jest tradycyjnie pokroić w mikserze, ale Philip powiedział: "nadszedł czas, aby posiekać piłkę i można leczyć większość innych materiałów w blenderze. Podwójny Chop, ponownie w krótkim trybie kotlet, został użyty do rozdrabniania 5 kulek, 2 razy w tygodniu, co jest szybsze i kotlety najkrótszą słomkę i spójna niż przy użyciu wózka.

Philip wznowić korzystania z urządzenia, gdy bydło wraca do hangarów w upadku.
 

Philip McCartney, - Northern Ireland

24/11/2014

Moc nowego Tomahawk 1010 jest imponująca.

"Moc nowego Tomahawk 1010 jest imponująca."

Tomahawk 1010

Beckhithe Farms jest rodzinnym biznesem i głównym promotorem pod względem produkcji wołowiny, z hodowlą wynoszącą około 3000 bydła rasy Angus na 1700 hektarach na Norfolk Broads, dla głównego detalisty, za pośrednictwem dedykowanego przetwórcy Dovecote Park.

Gary Gray, kierownik gospodarstwa mówi ‘rolnictwo w tym miejscu może okazać się wyzwaniem, w związku z pracą na jednym z najbardziej wrażliwych pod względem ekologicznym terenie bagnistym i utrzymaniem bydła w optymalnym stanie wymaganym przez naszego nabywcę’.

System przyjęty przez Beckhithe, mający na celu spełnienie wymogów środowiskowych jak i wymogów bydła obejmuje przechowywanie bydła rasy Angus, znanej z łatwego cielenia i dobrze przystosowanego do nisko płodnych bagien, w 51 otwartych podwórzach usłanych słomą. Niniejsze podwórza zapełnione są od września do kwietnia każdego roku z dużym wysiłkiem podjętym w celu zapewnienia zarządzania kosztorysem. Nie ma w tym nic dziwnego jeśli wziąć pod uwagę niektóre liczby. Ponad 80 ton żywności jest podawanej codziennie z pryzmy, która zawiera ponad 8000 ton kukurydzy i kiszonki. Ponad 10 000 pełnowymiarowych bel Hesston jęczmienia, pszenicy i słomy rzepakowej jest potrzebnych do podścielenia 51 podwórzy w miesiącach zimowych. Jest to niezbędne do spełnienia wysokich standardów hodowli, które wyznaczyli sobie Beckhithe i które obejmują ich członkostwo w programie Farm Assured Beef and Lamb Scheme.

W celu utrzymania czystości i wygody obszaru ścielonego, co stanowi nadrzędny cel w zagrodach odkrytych, podścielanie odbywa się codziennie, co zajmuje około 3,5 godziny, ze stałym podawaniem bel do maszyny ścielącej. Beckhithe pracuje z wykorzystaniem maszyn do ścielenia Teagle Machinery, obecnie obsługując 4 maszynę Tomahawk, która w ostatnim czasie została uaktualniona z wersji Tomahawk 9090 do modelu flagowego Tomahawk 1010. Gary mówi: Przed obsługą Tomahawk wykorzystywaliśmy rozrzutnik do słomy, lecz przechodząc do specjalnego urządzenia ścielącego odnotowaliśmy znaczne oszczędności kosztów, ze zmniejszeniem zużycia słomy o około 30%. Na tym obszarze słoma jest na wagę złota, ponieważ konkurujemy z elektrowniami. A odnośnie oszczędności pracy? ‘Nie możemy obejść się bez Tomahawk.’

Operator Gary Noakes zaznacza, “moc wentylatora w nowym Tomahawk 1010 jest imponująca, z obrotową zsuwnią umożliwiającą nam rozmieszczanie słomy, gdzie jest to wymagane. Jakość wykonania jest solidna i jestem zadowolony z okładziny Hardox wentylatora, która moim zdaniem przedłuży w znaczny sposób żywotność maszyny. Jestem również pod wrażeniem sposobu pracy z Teagle a ich serwis części zamiennych nie ma sobie równych.

Gary Gray, Administrator rolny - Norfolk Broads

11/07/2014

Gdy kupujemy zestaw, oczekujemy produktu o długiej żywotności.

"Gdy kupujemy zestaw, oczekujemy produktu o długiej żywotności."

Super-ted 221

Alistar Hodnett uprawia 255 akrów wraz ze swoim ojcem Michaelem na obrzeżach Dundee.

W ubiegłym roku zamówiono oraz sprzedano detalicznie ponad 24 000 ton słomy z ponad 6000 akrów zakupionej i zbelowanej słomy z gospodarstw w Angus, Fife, Perthshire oraz ich okolic. Ponadto, w gospodarstwie następuje balowanie 80 akrów sianokiszonki i 80 akrów siana, które są następnie sprzedawane w całej Szkocji.

Dbałość o szczegóły w przypadku produkcji wysokiej jakości produktu jest najważniejsza przy dostawie do tak dużej bazy klientów i Alistar wykorzystuje Super-ted 221 w celu przetrząsania oraz kondycjonowania własnej słomy (śledząc header 40') oraz roślin trawiastych, uzyskując znakomitą wydajność roboczą przy prędkości do przodu wynoszącej około 16 km/h.

Jesteśmy zadowoleni z wydajności i niezawodności Super-ted.

Używamy Super-ted przed belowaniem, w związku z tym, iż unosi ona plony obecne na ziemi, nie tylko ułatwiając suszenie, lecz umożliwiając dogodniejsze zbieranie przez prasy, zmniejszając ich uszkodzenia mechaniczne i pozwalając na szybsze przemieszczanie się pras po polu.

Posiadamy inne rodzaje grabi, lecz wykazują one tendencję do ugniatania ścierniska i nie pozwalają na podnoszenie słomy na ściernisku, a zatem pozwalają na suszenie również pod spodem. Maszyna jest również bardzo delikatna w stosunku do upraw i wytwarza równe, wolne od skupisk pokosy, nie wykazujące oznak pogorszenia stanu po kilkukrotnej operacji przetrząsania.

Alistar Hodnett, - Balmydown Farm, Dundee

07/05/2014

Fournir un environnement de choix.

"Fournir un environnement de choix."

Tomahawk 7100 / Tomahawk 8500

La Norfolk Free Range de Steve Heart comprend des unités de porc à Norfolk, toutes certifiées par Freedom Foods et le Red Tractor de CMI.

Au total, les unités peuvent accueillir un troupeau de 45 000 pièces en fin d'engraissement, en plus du cheptel reproducteur, dont 2 200 cochons sont vendus à Waitrose toutes les semaines.

La Norfolk Free Range est l'une des rares exploitations qui finissent d'engraisser les cochons en libre pâturage à l'extérieur, en des enclos protégés de tentes, dès 4 semaines, et John Clark, chef de production de 14 unités de finition, est conscient des avantages de fournir aux animaux un environnement leur donnant le choix d'être à l'intérieur, à l'extérieur, de manger, boire ou dormir.

L'expérience a montré que ces conditions garantissent les meilleurs rendements en termes de gain de poids vif et de conversion alimentaire. Tout en leur offrant ce choix, les enclos avec tentes apportent aussi un défi particulier pour maintenir la propreté et le confort des cochons quand la moitié de leur espace se trouve à l'extérieur. En pensant à ces derniers hivers humides, et tandis que le prix de la paille monte toujours plus en raison de la demande locale des centrales renouvelables, Steve Hart, le propriétaire, cherche à mécaniser la confection des litières pour la rendre plus efficace.

Les raisons de choisir une Tomahawk Teagle :

Les exigences d'un épandeur de paille étaient claires, réduire l'utilisation de paille, fournir une litière profonde pour améliorer le confort, distribuer la paille de manière uniforme sur toute la zone employée, et disposer la paille de manière soignée pour qu'elle ne contamine pas les abreuvoirs.

Le revendeur local B W Mack (Machinery) Ltd. avait très envie d'être impliqué dans le projet et a organisé une démonstration de la Tomahawk Teagle à la ferme, pour garantir que toutes les exigences seraient satisfaites. Forte de son expérience dans ce secteur, Teagle a offert une machine avec glissière latérale – idéale pour obtenir la plus grande distance de jet, tout en délivrant à une hauteur suffisamment basse pour les entrées des tentes.

Après la démonstration, Steve a commandé 4 machines, deux Tomahawk 7100 montées pour une plus grande maniabilité, et deux Tomahawk 8500 trainées à large corps, avec des roues surdimensionnées, pour franchir la terre molle en hiver. Toutes les machines ont été équipées d'extensions de hayon pour faciliter le chargement de balles entières Hesston.

Et donc, 12 mois après leur arrivée, comment se comportent les machines ?

John Clark tient à être toujours en mesure de délivrer exactement la quantité de paille nécessaire, suivant l'approche « peu et souvent », pour une litière confortable, qui garantit typiquement « une amélioration de la température de deux degrés environ ». Pour les cochons plus petits, qui entrent dans les tentes à 4 semaines, c'est essentiel, et vous pouvez les voir grimper « dans » leurs lits de paille. John remarque « qu'avec la même quantité de travail, les économies en paille sont conséquentes, puisque une unité utilise généralement de 20 à 40 balles Hesston par semaine, en fonction des conditions météorologiques ». Et du point de vue du conducteur, l'opérateur Sam de l'unité Lexam ajoute : « Elle est imbattable ».

Steve Heart, - Norfolk

07/05/2014

Un processus de précision pour une mise bas réussie

"Un processus de précision pour une mise bas réussie"

Tomahawk 505XLM

Un processus de précision pour une mise bas réussie

Paul Whyand a un troupeau reproducteur de 1100 truies et a le souci du détail quand il s'agit d'assurer les meilleures conditions à son troupeau, pour obtenir la meilleure performance.

Les truies du « troupeau fermé » sont logées dans des abris externes fournis de paille, avec une zone adjacente de libre circulation. Elles sont transférées aux cabanes 1 semaine avant la mise bas, et y restent pendant 4 semaines. Cet environnement met Paul en bonne position pour l'accréditation « Red Tractor » qu'il possède, et est exigé par le groupe de traitement BQP qui vend les cochons de Paul à la chaine de distribution Waitrose.

L'objectif de Paul est d'être aussi écolo que possible, à la fois pour le respect de l'environnement que pour offrir une zone d'élevage herbeuse pour permettre aux cochons d'assouvir une tendance naturelle au pâturage. Ceci en plus permet de bien gérer l'érosion du sol.

En janvier 2012, les truies de l'unité atteignaient les 22,3 porcelets par an. Grâce à certaines initiatives pour améliorer le confort animal, comme l'isolation des cabanes, Paul a dépassé la moyenne industrielle en atteignant 25,0 porcelets par an. Le prochain objectif était de réduire la mortalité des porcelets à cause de l'étouffement par la truie. Paul a décidé d'essayer la paille courte ; selon lui, « il ne s'agit pas de la paille ou du travail épargné, il s'agit du bien-être des cochons. »

En broyant finement la paille avec une Tomahawk 505XLM Teagle fournie grâce à l'Agri-Centre de Suffolk, Paul a constaté que la truie arrivée dans l'abri est capable de créer rapidement un tapis moelleux, bien plus indiqué pour la mise bas. Selon lui, « les avantages d'arranger les cabanes de mise bas avec de la paille courte sont énormes ». Par cette combinaison de pratiques d'élevage et de fertilité, les truies obtiennent aujourd'hui 27,7 porcelets par an, où « la meilleure amélioration est donnée par la mise bas sur de la paille courte ». « Nous assistons à une amélioration de l'ordre de 2 porcelets par truie par an grâce à ces opérations. »

Paul charge 2 balles Quadrant sur le moulin à paille Tomahawk 505XLM, « le chargement est facile ». La bielle supérieure hydraulique en option sur la machine pour atteler, dételer et charger les balles « transforme le travail ». En fonctionnement, la machine marche à 1000 tr/min, où « le contrôle du système hydraulique depuis la cabine du tracteur est la clé pour le meilleur rendement ». Pour rendre l'opération plus efficace, Teagle a conçu une glissière personnalisée avec un vérin hydraulique qui descend à la bonne position pour livrer la paille directement dans l'abri à cochons, qui selon Paul « va très bien ».

Paul gère 360 abris, dont 180 sont déplacés toutes les 3 semaines. La rotation dure 4 jours, donc l'opération doit être fluide, et Paul est capable d'aménager chaque abri en 2 minutes environ. Un avantage important par rapport aux abris aménagés sur paille longue est que l'abri n'a pas besoin d'être rechargé avec de la paille fraiche car la litière initiale dure normalement toutes les 5 semaines d'occupation.

Paul pense aussi qu'il existe un potentiel dans l'utilisation de la paille courte dans les aires à truies sèches du moment que les truies ont tendance à se satisfaire et à se « remplir l'intestin » en mangeant de la paille broyée.

Est-ce que Paul est heureux de sa machine ? « La Tomahawk rend la rotation plus facile – sans la machine nous serions tout à fait perdus ! »

Paul Whyand, -

07/05/2014

Słomiane podścielenie dostosowane do hodowli kaczek – "komfort, wygoda i znaczne oszczędności słomy".

"Słomiane podścielenie dostosowane do hodowli kaczek – "komfort, wygoda i znaczne oszczędności słomy"."

Tomahawk 808 / 7150 Dual Chop

Ian McAuley jest kierownikiem gospodarstwa dla CS Buchanan Ltd, z siedzibą w Witnesham, Suffolk. Na miejscu znajdują się 4 altany dla kaczek, produkujące dla Waitrose przez Gressingham Foods.

Ian ma na celu dobrostan kaczek które hoduje, dlatego też oprócz altan dla kaczek należących do najnowszej specyfikacji Gressingham, Ian upewnia się, aby słomiane podścielenie zapewniało najwyższy komfort. Po ostatniej wizycie, inspektorzy Duck Assurance Scheme byli pozytywnie zaskoczeni korzystnymi warunkami podścielania.

Ian mówi, ‘każde gospodarstwo kaczek dysponuje zmechanizowaną maszyną do podścielania, ponieważ gwarantuje to oszczędność pracy i słomy, jednak większość z tych maszyn rozprzestrzenia długą słomę, która nie zapewnia wygodnego posłania dla młodych kacząt.’ Ponadto dodaje ‘małe kaczki są bardziej zadowolone z obecności krótszej słomy, ponieważ ułatwia im to poruszanie się po słomie oraz poprawia ich mobilność. Posłanie powinno być jak dywan już od pierwszego dnia życia. Podczas wzrostu kaczek, są one bardziej czyste na dłuższej słomie, ponieważ obornik spada w dół poprze siatkę wytworzoną przez słomę. Posłanie musi być przystosowane do potrzeb kaczek.

Podobnie jak wiele innych gospodarstw, Ian zaopatrywał się we wstępnie posiekane bele do podścielania, które były stanowczo kosztowne, a następnie rozprzestrzeniał długą słomę za pomocą zmechanizowanej maszyny do podścielania. W celu redukcji kosztów i poprawy komfortu Ian rozpoczął poszukiwania alternatywnego rozwiązania.

Ian rozmawiał z lokalnym dealerem, firmą Brad Farm Machinery Ltd. i dowiedział się, że maszyna do podścielania Tomahawk ‘Dual Chop’ wyprodukowana przez Teagle Machinery Ltd. w Kornwalii posiada funkcję regulacji długości cięcia od około 2 do rozprzestrzeniania słomy bez jej rozdrabniania, poprzez naciśnięcie przycisku na panelu sterowania urządzenia elektronicznego w kabinie ciągnika.

Ian mógł użyć maszyny do celów próbnych i okazało się, że poprzez ustawienie systemu cięcia na najkrótszą długość mógł on szybko przygotować posłania dla kaczek, za pomocą obrotowej zsuwni umożliwiającej rozprzestrzenianie słomy we wszystkich kątach szopy. Ponieważ Tomahawk jest zamontowany na ciągniku, mechanizm napędu wstecznego w szopie jest bardzo prosty a z zsuwnią mogącą dostarczyć słomę do każdej strony maszyny, wystarczy przejechać jedynie raz przez szopę.

Łatwość zmiany długości cięcia oznacza, że przy każdym obrocie Ian jest w stanie szybko wykonać posłanie z krótkiej słomy przed przybyciem kaczych piskląt. Po 1 tygodniu kaczki mają podścielane krótką słomą każdego dnia, aby zachować komfort posłania, a po 3 tygodniach słoma jest stopniowo wydłużana.

Po używaniu konwencjonalnej, zmechanizowanej maszyny do podścielania przez wiele lat, Ian jest pod wrażeniem wyników Tomahawk ‘Dual Chop’ ponieważ jest on w stanie zapewnić taki sam wysoki poziom komfortu kaczek, przy większej wygodzie oraz znacznej oszczędności słomy.

Ian zredukował zużycie słomy o 30%, co daje około 875 pełnowymiarowych bel Hesston, przechodząc z konwencjonalnej dmuchawy słomy na Tomahawk ‘Dual Chop’ i nie napotyka już problemów z zakupem wstępnie przetworzonych dużych bel. Chociaż Ian prowadzi szereg umów murszowych, oszczędza on 1/3 koszów belowania słomy.

Główna oszczędność osiągnięta jest dzięki sposobowi, w jaki Tomahawk Dual Chop szarpie belę. Ze względu na wysoką prędkość obrotową bijaka krzyżakowego oraz użycie dużej liczby haków spulchniających zamiast ostrzy do rozrywania beli, słoma jest bardziej puszysta zamiast pocięta na kawałki. Niniejszy system zapewnia również bardzo równomierny przepływ, który ułatwia operatorowi utworzenie jednolitego posłania.

Ian ma wyrobione zdanie o maszynie ‘praca z Teagle była dobrym rozwiązaniem pozwalającym w pełni wykorzystać system Dual Chop. Konserwacja jest prosta, z dobrze przemyślanym dostępem wokół maszyny, a jakość wykonania jest znakomita.’

Ian McAuley, Administrator rolny - Witnesham, Suffolk

07/05/2014

Pan Wray i jego rodzina odnieśli profesjonalny sukces i Tomahawk  odegrał w tym ważną rolę.

"Pan Wray i jego rodzina odnieśli profesjonalny sukces i Tomahawk odegrał w tym ważną rolę."

Tomahawk 8500SC

Charlie and Barbara Wray, Wayside Farm (www.wayside-farm.co.uk), gospodarstwo tuż obok autostrady M25, niedaleko Kings Langley w Hertfordshire. Niniejsze gospodarstwo miejskie zostało utworzone z wielu gospodarstw na przestrzeni lat, ponieważ gospodarstwa były przyłączane głownie w związku z budową głównych dróg przyległych do terenu. Ziemia jest droga, a zasoby muszą być zarządzane ostrożnie, w celu zapewnienia dochodowego biznesu.

Stado składa się z około 75 krów mlecznych, z cieleniem przez cały rok oraz 75 naśladowców. Jest to handlowe stado z długim rodowodem oraz ze średnią stada równą 6000 litrów.  Wszystkie zwierzęta są hodowane w sposób wolnostanowiskowy na słomie (uzupełnianej codziennie i usuwanej raz na miesiąc ze względów higienicznych), która jest kupowana z pobliskich gospodarstw i przechowywana pod przykryciem; zdrowie zwierząt jest dobre przy niskim poziomie komórek (średnio 150.000 – 160.000) i odczytach Bactoscan zawsze poniżej 20, dla produkcji mleka wysokiej jakości wymaganego przez dzisiejszy rynek i zawierającego wysoką wartość tłuszczu (5,7%) oraz białka (4%).

Gospodarstwo Wayside Farm niedawno nabyło 4 urządzenie Tomahawk na przestrzeni 15-18 lat. Nowe urządzenie T8500SC z platformami ostatnio zastąpiło 4 - letnią maszynę T9090 (trzecią tego modelu). Tomahawk zawsze był używany do ścielenia dla całego stada; chów wolnostanowiskowy eliminuje utrudnienie w postaci obsługi gnojowicy. Decyzja o przejściu do T8500SC została podjęta ze względu na zdolność urządzenia do rozprzestrzeniania słomy na znacznie dalszą odległość niż w przypadku T9090 oraz dotarcia do kątów, często znajdujących się w tradycyjnych, brytyjskich budynkach gospodarskich.

Kluczowym zadaniem dla Tomahawk w gospodarstwie Wayside Farm jest również karmienie.  Może rozpocząć się w okresie letnim, jako że krowy mleczne często muszą otrzymywać uzupełnienie żywności, gdy wzrost trawy jest spowolniony lub gdy zostaje ona wypalona przez upały!! Kiszonka jest zbierana w gospodarstwie oraz belowana, w celu ułatwienia przechowywania. Kukurydza jest kluczową uprawą dla dochodowej produkcji mleka w gospodarstwie; jest ona uprawiana w gospodarstwie, zbierana przez zleceniobiorcę oraz układana w pryzmy dla zapewnienia zimowej karmy dla zwierząt. Z wykorzystaniem Tomahawk karmione są słomą również młode zwierzęta.

Pan Wray jest zdecydowanym zwolennikiem karmienia przy użyciu Tomahawk. Niniejsza operacja zapewnia pełne wykorzystanie maszyny; niezawodność jest kluczową zaletą. Jednakże głównym powodem dla karmienia przy pomocy maszyny Tomahawk jest jej wpływ na wykorzystanie paszy oraz jej elastyczność w celu redukcji odpadów. Pan Wray utrzymuje, że kiszonka z trawy jest podawana zgodnie z wymogami, zarówno wzdłuż przedniej bariery jak i w karmidłach pierścieniowych. Wykorzystywana jest tylko wymagana część beli i pojedyncza bela może być używana w wielu grupach, ze względu na łatwość transportu. Nie występuje marnowanie niezjedzonej kiszonki, ulegającej procesowi wtórnej fermentacji odraz zepsuciu. Nic się nie marnuje!

Wiele krów jest karmionych przy użyciu przyczep paszowych lub karmideł pierścieniowych, a podczas pobierania porcji pokarmu przez krowy nie stwierdzono marnowania kiszonki w postaci wyciągania przez barierę dużych brył. Tomahawk jest bardzo skuteczny w rozdrabnianiu beli oraz jej spulchnianiu, w celu produkowania smaczniejszej paszy dla zwierząt, znacznie łatwiejszej do strawienia, pomimo iż jej spożycie jest większe. Odnosi się to do paszy na bazie trawy, podawanej zwierzętom na co dzień (często po ręcznym dodaniu pastylek białkowych do każdego ładunku) oraz kiszonki z kukurydzy, która dostarczana jest oddzielnie do kiszonki z trawy. Pan Wray komentuje, że jego krowy Jersey znakomicie potrafią wybrać dobre pożywienie, a kukurydza jest zawsze preferowana bardziej od trawy!

Gdy pogoda na to pozwala, a trawy jest pod dostatkiem, produkowana jest pewna ilość siana na karmę zimową i Pan Wray przeprowadza karmienie z wykorzystaniem Tomahawk, z tych samych, wymienionych powyżej powodów. Wyższe spożycie (większa produkcja) i mniej odpadów, a zatem cenna pasza wykracza poza standardy!

Podobnie jak w przypadku wielu działalności, sukces gospodarstwa Wayside Farm zależy od proaktywnego zarządzania produkcją wysokiej jakości produktu do odsprzedaży, wykorzystując paszę wytworzoną z własnych roślin, rosnących na ograniczonym areale. Pan Wray i jego rodzina odnieśli profesjonalny sukces i Tomahawk odegrał w tym ważną rolę.

Pan Wray, - Kings Langley, Hertfordshire

08/11/2013

La consommation de paille est passée de 22 à 9 balles par semaine seulement en hiver grâce au déchiquetage et à la distribution avec Tomahawk.

"La consommation de paille est passée de 22 à 9 balles par semaine seulement en hiver grâce au déchiquetage et à la distribution avec Tomahawk."

Tomahawk 1010 avec capteurs de poids

Elle rationalise l'élevage et utilise 100 acres en moins de paille.

Jeff Gibson, qui gère une entreprise diversifiée d'élevage et de magasin de ferme avec son père Mike et son frère Andrew, à Wingham près de Canterbury, est enthousiaste de la contribution de la Tomahawk 1010 depuis qu'il l'a achetée en 2012. « C'est une machine polyvalente, car nous l'utilisons non seulement pour l'alimentation, mais aussi pour pailler la cour du bétail et même nos abris externes à cochons. »

Mesurer les entrées

Afin de maximiser les revenus, le contrôle des rations et l'usage de la paille sont des facteurs significatifs pour garder les dépenses sous contrôle – et la pailleuse distributrice Tomahawk nous aide dans les deux cas. L'ajout d'un système de pesage à une machine qui distribue à la fois la nourriture et la litière nous aide à gérer les deux.

Économiser de la paille

Conduire un tracteur et une benne dans une cour avait généralement pour effet de la remplir de paille et de la secouer partout hors de la pince ; elle est à présent soufflée de l'extérieur de la cour : c'est un procédé tout à fait efficace. « En hiver, nous utilisions 22 balles par semaine, maintenant 9, et évidemment, il y a moins de fumier à déterrer et étaler quand nous nettoyons les cours. »

Peser l'alimentation

Lors de l'alimentation, « nous devons peser soigneusement le maïs et l'herbe, et mettre la bonne quantité pour limiter les gaspillages. Je remplis la machine à moitié avec le maïs au moyen d'une pince de cisaillement, ensuite je prends des poignées des balles de fourrage et je les ajoute au-dessus », explique M. Gibson. « Les tambours de broyage font un beau travail de découpage et de mélange – et bien qu'ils ne mélangent pas aussi bien qu'une mélangeuse à vis, la machine produit une belle alimentation dont le troupeau se régale. »

Geff Gibson, - Wingham, Canterbury

08/11/2013

En 8 ans, je n'ai changé qu'une roue dentée et 2 jeux de lames. Ce qui donne environ 0,12 £ d'usure de consommables par balle.

"En 8 ans, je n'ai changé qu'une roue dentée et 2 jeux de lames. Ce qui donne environ 0,12 £ d'usure de consommables par balle. "

Tomahawk 8080/8100

Maurice et Russell Retallick ont une exploitation de moutons et de bœufs de 500 acres, perchée entre 100 m et 450 m au Dartmoor ; ainsi qu'une entreprise de transport de foin et de paille qui sert les agriculteurs du Dartmoor et du Devon avec de la nourriture et des litières des fermes du couloir M4.

Bien qu'ils aient déjà possédé une pailleuse d'une autre marque, quand les Retallick ont acheté la 8080 il y a 8 ans, « c'était bien que le produit soit fabriqué localement, mais finalement les raisons principales étaient la performance de la machine et son prix. En plus, elle avait une glissière latérale en option qui allait bien pour la disposition des bâtiments. »

La 8080 est utilisée tous les jours d'octobre à juin, et montée sur un John Deere 2650 qui déplace confortablement la Tomahawk.

L'entreprise de transport manutentionne environ 6000 tonnes de paille par an, dont 600 environ des balles les plus difficiles, qui ne pourraient pas être revendues au même prix, sont destinées à l'usage dans la ferme.

Maurice et Russell le font le cœur léger, surs que la Tomahawk se chargera de ces balles ; en fait, ils trouvent que « grâce à la Tomahawk, les économies en paille de moins bonne qualité sont supérieures aux économies en paille en bonne condition mais traitée à la main ».

Russell remarque encore : « Du fait de l'abondance de paille, l'avantage principal de la Tomahawk est le temps économisé en confectionnant la litière des bœufs. En plus, l'aspect de la sécurité est important car nous n'avons pas à entrer dans l'enclos avec le gros bétail en fin d'engraissement. »

Quand il s'agit de répandre le fumier, « la différence entre la bouse d'une litière de paille faite avec une Tomahawk et une manuelle est remarquable, parce que la Tomahawk répand la paille qui adhère au fumier de manière plus uniforme. »

Bien que la machine ne serve que pour les litières, Russell est impressionné par la fiabilité et les faibles frais de fonctionnement. « En 8 ans, je n'ai changé qu'une roue dentée sur le croisillon percuteur et 2 jeux de lames. »

Ce qui donne environ 0,12 £ d'usure de consommables par balle.

En ce qui concerne l'expérience des Retallick de traiter avec Teagle : « Nous envisageons d'en acheter une autre. S'il nous faut une pièce de rechange, il suffit d'un coup de téléphone à notre revendeur local et la pièce arrive le lendemain. »

Maurice et Russell Retallick, - Dartmoor

08/11/2013

Od 2006 roku Spiromix przemieszał ponad 500m³ betonu (3500 worków z cementem) przy braku jakichkolwiek usterek.

"Od 2006 roku Spiromix przemieszał ponad 500m³ betonu (3500 worków z cementem) przy braku jakichkolwiek usterek."

Spiromix

W roku 2006 Teagle Machinery otrzymała zapytanie od Misji Chrześcijańskich w Zambii dotyczące Spiromix, odnośnie pomocy w konstruowaniu systemu Hydro-elektrycznego.

Podczas pracy nad budynkiem Zengamina Hydro oraz wieloma innymi szkołami, ośrodkami zdrowia i projektami budowlanymi w północno-zachodniej prowincji, przy których zastosowano 200H, ostrożnie szacuje się, że od 2006 roku niniejsza betoniarka przemieszała ponad 500 m³ betonu oraz zapraw przy wielu projektach, bez wykrycia jakichkolwiek usterek urządzenia Spiromix. Niniejsza objętość 500 m³ przelicza się na 3500 worków z cementem!  Hydro dostarcza energię do szpitala misyjnego Kalene, który kilka lat temu został przedstawiony w magazynie National Geographic, w którym określono go najnowocześniejszym szpitalem zapewniającym opiekę zdrowotną w Zambii, Angoli oraz Demokratycznej Republice Konga.

Wszystkie szkoły w promieniu 20 km są obecnie podłączone do sieci elektroenergetycznej Zengamina.  Mamy jeszcze wiele do zrobienia, aby ludzie uzyskali możliwość podłączenia się do sieci energetycznej oraz istnieje konieczność poprowadzenia napowietrznych przewodów do miejsc, w których konieczna jest energia elektryczna.  Niezmiernie pocieszające jest dostrzeganie rozwoju małych lokalnych branż, które narodziły się w związku z dostępem do zasilania elektrycznego.

Misje chrześcijańskie, - Zambia

30/09/2013

Zdecydowanie planuję posiadanie kolejnej maszyny Tomahawk Dual Czop.

"Zdecydowanie planuję posiadanie kolejnej maszyny Tomahawk Dual Czop."

Tomahawk Dual Chop

Gordon Ross prowadzi gospodarstwo mieszane w West Midlands, posiadając około 340 sztuk bydła mlecznego i mięsnego. W 2009 roku Gordon szukał maszyny do ścielenia zarówno boksów jak i zagród do chowu wolnostanowiskowego, z wykorzystaniem słomy uprawianej na farmie. Gordon przyglądał się różnorodnym maszynom, lecz stwierdził, że Tomahawk Dual Chop jako jedyna jest w stanie wykonywać obie operacje, a mianowicie krótkie cięcie słomy dla boksów oraz rozrzucanie długiej słomy dla chowu wolnostanowiskowego. 

Dual Chop ułatwia ścielenie zagród i boksów

Gordon przetwarza około 1500 okrągłych bel/yr. i stwierdza łatwość operacji codziennego ścielenia zarówno zagród jak i boksów, zgodnie z zasadą mało i często, w celu utrzymania bydła w czystości. Nawet z niniejszym systemem następuje oszczędność słomy, ponieważ słoma jest równomiernie rozkładana podczas ścielenia i jeżeli nie zostanie wykorzystana cała bela, jest ona pozostawiana w maszynie, czekając do następnego dnia. 

…i jest również wykorzystywana do karmienia

Dodatkowo, maszyna służy do przetwarzania słomy do karmienia, w związku z tym, iż długość cięcia może być zmieniana w celu dopasowania do racji, poprzez częściowe włączenie ostrzy. 

Czy w przyszłości Pan Ross będzie chciał rozważyć możliwość zakupienia innej maszyny do ścielenia i karmienia?

"Nie - na pewno będę posiadał kolejne urządzenie Dual Chop".

Gordon Ross, - West Middlands

27/08/2013

Od momentu zaprzestania manualnej operacji ścielenia Andrew dostrzegł oszczędność od 25% do 30% słomy oraz około 1 godziny pracy dziennie.

"Od momentu zaprzestania manualnej operacji ścielenia Andrew dostrzegł oszczędność od 25% do 30% słomy oraz około 1 godziny pracy dziennie."

Tomahawk 808/7100

Andrew Thomas i jego rodzina prowadzą mieszane gospodarstwo o powierzchni około 230 akrów na obrzeżach Mabe w południowo-zachodniej Kornwalii; ich celem jest szybki przyrost stada do około 130 krów rasy Holstein, zazwyczaj produkujących ponad 10 000 litrów oraz podobną liczbę młodych zwierząt.

Dostarczanie dodatkowych 500 litrów na każdą krowę.

Andrew opracował różnorodne systemy utrzymania dla stada, w związku ze stwierdzeniem możliwości zoptymalizowania wydajności na jedną krowę, poprawiając komfort życia krów poprzez zimowanie stada w zagrodach wypełnionych słomą zamiast boksów. Utrzymanie niniejszych zagród wymaga niewielkiego i częstego ścielenia, z częstotliwością dwa razy na dobę, każdego dnia tygodnia. Andrew ma na celu zapewnienie podścielenia znajdującego się możliwie jak najbliżej ziemi.

Przy zastosowaniu niniejszego systemu Andrew stwierdził, iż występowanie kulawizny nie jest takie samo jak w przypadku krów przebywających na betonie oraz niewielką częstotliwość występowania zapalenia wymion, dzięki częstemu dostarczaniu świeżej słomy. Andrew obliczył, iż niniejsze korzyści zapewniają zysk wynoszący w przybliżeniu 500 litrów na krowę. 

Oszczędność pracy i 25% słomy

W celu utrzymania niniejszego systemu, który wymaga rozrzucenia około 900 okrągłych bel słomy rocznie, maszyna do ścielenia stanowi istotny element życia codziennego. Od momentu zaprzestania manualnej operacji ścielenia Andrew dostrzegł oszczędność wynoszącą od około 25% do 30% słomy oraz około 1 godziny pracy dziennie.

Bele utrudniające pracę? - To żaden problem.

Podczas gdy najlepsza słoma jest zarezerwowana dla krów mlecznych, od kilku sezonów obserwowane są bele stwarzające problemy i to właśnie w tym momencie wkracza do akcji montowana maszyna do karmienia i ścielenia Teagle Tomahawk 808. Urządzenie 808 jest trzecią maszyną do karmienia i ścielenia w posiadaniu Andrew i została wybrana na podstawie demonstracji najpopularniejszych maszyn dostępnych na rynku, ze względu na odległość rozdmuchu, zdolność radzenia sobie z trudnymi belami oraz prosty układ elektronicznej skrzynki sterowniczej. Andrew wybrał maszynę montowaną, uwzględniając jej zdolności manewrowe, które doskonale odpowiadają układowi gospodarstwa, z koniecznością obejścia różnorodnych budynków.

Inne korzyści

Tomahawk 808, który spoczywa na John Deere 6430, był również stosowany jako wsparcie dla wozów paszowych w gospodarstwie. Z comiesięcznym usuwaniem obornika, Andrew zauważa całkowitą różnicę w odniesieniu do ścielenia wykonanego ręcznie. "Połowa pracy została już dla Ciebie wykonana, w związku z tym, iż słoma jest dobrze wymieszana z obornikiem".

Łatwe przejście do nowego Tomahawk 7100.

Czy Andrew będzie posiadał kolejną maszynę? Właśnie uaktualnił posiadaną maszynę do nowego Tomahawk 7100. Podczas testowania nowej maszyny, Will - syn Andrew, który prowadzi maszynę do ścielenia, zauważył bardziej płynny przepływ ze zsuwni, krótszy czas przetwarzania oraz kilka aktualizacji, które przyczynią się do poprawy obsługi.

Andrew Thomas, - Mabe, południowo-zachodnia Kornwalia

23/08/2013

Możemy zaoszczędzić zarówno pracę, jak i słomę, nie musimy wchodzić do zagród i dzięki systemowi z możliwością jednoosobowej obsługi podścielanie i karmienie w weekendy jest znacznie łatwiejsze.

"Możemy zaoszczędzić zarówno pracę, jak i słomę, nie musimy wchodzić do zagród i dzięki systemowi z możliwością jednoosobowej obsługi podścielanie i karmienie w weekendy jest znacznie łatwiejsze."

Tomahawk 1010

Gospodarstwo Turneys jest odpowiedzialne za około 3500 krów z rodowodem rasy Holstein/Fresian, współpracując z gospodarstwami w Northamptonshire, Buckinghamshire, Dorset i Isle of White. Greens Norton Park Farm w Northamptonshire jest własnością Rogera Allibone i przewiduje "bed and breakfast" dla około 500 jałówek zastępczych.

Roger uaktualnił 4-letnie urządzenie Tomahawk 8080 do Tomahawk 1010, dostarczonych przez Turneys, w styczniu 2012 roku. Kierownik gospodarstwa Turneys Giles Benson mówi, iż przejście od Tomahawk 8080 do Tomahawk 1010 o większej pojemności stanowiło naturalny postęp". Z trzema innymi gospodarstwami współpracującymi z Turneys, w których również jest wykorzystywany Tomahawk 8080s, nie mogla zostać uwzględniona odmienna maszyna.

Dla Rogera Allibone, który zużywa około 1750 dużych bel Hesston/yr. zarówno dla ścielenia jak i karmienia ad lib z wykorzystaniem słomy oraz koncentratów, oczywistą atrakcję stanowi duża pojemność dla załadunku 2 x dużych bel Hesston w jednym ładunku, jak również podwójne bijaki krzyżakowe dla większej wydajności. Możemy zaoszczędzić zarówno pracę, jak i słomę, nie musimy wchodzić do zagród, co zmniejsza stres zwierząt gospodarskich, a dzięki systemowi z możliwością jednoosobowej obsługi podścielanie i karmienie w weekendy jest znacznie łatwiejsze. Rozważania Giles Benson na temat maszyny sprowadzają się do stwierdzenia: "Spełnia wymagane przez nas funkcje i została wyprodukowana w Wielkiej Brytanii".

Roger Allibone, Właściciel - Northamptonshire

23/08/2013

Doceniam prostotę projektu 2 łańcuchów płytkowych, ponieważ ciężko o ich nieprawidłowe działanie.

"Doceniam prostotę projektu 2 łańcuchów płytkowych, ponieważ ciężko o ich nieprawidłowe działanie."

Rozrzutniki obornika Titan z wyrzutem tylnym

Adrian Steele prowadzi gospodarstwo tj. ekologiczną jednostkę o powierzchni 440 ha (1,090 akrów) w pobliżu Pershore w Worcestershire. Zarządzanie środowiskowe ma zasadnicze znaczenie dla prowadzenia gospodarstwa rolnego, które od 1985 śledzi dwa schematy, zarówno schemat Organic Entry jak i schemat Higher level Stewardship. 

Prawidłowa konserwacja składników odżywczych na farmie koniczyny jest istotna i jest osiągnięta w dużej mierze przez słomę, która jest uprawiana i sprzedawana do uprawy pieczarek. Po przycięciu grzybów, podłoże zostaje zwrócone do gospodarstwa i zmieszane z obornikiem. W tym momencie, Titan 10 nabiera fundamentalnego znaczenia.

Łatwość konserwacji

Adrian wziął pod uwagę różnorodne marki rozrzutników obornika i wybrał Titan, uwzględniając jego wagę, masywność oraz łatwość konserwacji; ponieważ maszyna została wyprodukowana w Kornwalii, bliskość wsparcia technicznego stanowiła dodatkową korzyść - w przypadku wystąpienia problemu, szybkość odpowiedzi jest rzeczą najważniejszą.  

Adrian był również pod wrażeniem cięcia i operacji rozdrabniania ubijaczy, jak również spójnego pokrycia gruntu za rozrzutnikiem. Kierowca Dan Martin mówi: "Doceniam prostotę projektu 2 łańcuchów płytkowych, ponieważ ciężko o ich nieprawidłowe działanie. Dla rozrzutu kompostu został zamontowany dodatkowy zestaw łopatek, który pracuje dobrze również w przypadku standardowego obornika".

Dan Martin, Kierowca - Pershore, Worcestershire

23/08/2013